Anasayfa Profil Üyeler Gruplar Arama Yardım
Kısayol

Go Back   Online Para Kazan - İnternet 'ten Para Kazanma Sanatı > Online Para Kazan > Satış Ortaklığı
Opera Türkiye

Seçenekler Stil
Alt 03-04-2010, 08:46 AM
aktifnet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aktifnet Offline
İşaret Merkezi

Standart Pil Telekom Satış Ortaklığı - Herkese %10 Komisyon

Merhaba,

Satış ortaklığı sistemimize katılan herkese affiliate/ortaklık linki hazırlıyoruz.

Bu linki isterseniz bizim hazırladığımız reklam bannerı ile isterseniz kendi reklam bannerınız ve ya doğrudan link vererek kullanabilirsiniz.

Linkinizi tıklayarak sitemize gelen ve hizmet satın alan kişinin yaptığı alışverişin %10 u sizin hesabınıza komisyon olarak anında eklenecektir.

Biriken komisyon 50 tl ye ulaştığında istediğiniz banka hesabınıza havale ile ödemenizi alabileceksiniz.
Bu sistemden faydalanmak için yapmanız gerekenler şu şekildedir.

1. Adım : https://www.piltelekom.com/createacct.php adresini kullanarak sitemize üye olunuz.
2. Adım : destek@piltelekom.com adresine üye adınızı belirterek satış ortaklığı sistemine katılmak istediğinizi mail ile gönderiniz.
3. Adım : Ortaklık linkiniz hazırlandıktan sonra size örnek reklam bannerları sunulacaktır bu reklam bannerlarını kullanmak sizin tercihiniz olacaktır.
4. Adım : Vereceğimiz kontrol adresi üzerinden hesap kontrollerinizi ve detaylı olarak mevcut durumunuzu takip edebileceksiniz.

Not : Cookie tanımalaması sayesinde sizin ortaklık linkiniz üzerinden gelen bir kişi cookieleri durdukca satın aldıgı her paketten siz %10 komisyon kazanmaya devam edeceksiniz.

Domain tescil hizmeti bu programa dahil değildir.
Web tasarım hizmeti ile ilgili araclıkları mail ile ileterek %20 komisyon alabilirsiniz.

Konu hakkında sorularınızı admin@piltelekom.com adresine mail olarak gönderebilirsiniz.

Seçenekler
Stil