![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|||||||
| Konu İstatistikleri : Konuyu açan : dark0eyes Konuyu açma zamanı : 10-20-2010 (11:34 PM), Son yazılan cevap zamanı : 12-02-2010 (01:53 AM). Bu konuya toplam : 5 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve en son 644 dakika önce görüntülendi. |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
![]() Arkadaşlar alazulayı birçogunuz biliyodur. O yüzden tanıtım yapmıcam. Teklifim ise şu davetimle üye olan kişiye 0.10$ paypal yollayacagım. Yapmanız gereken bu konu altına yada özel mesaj ile bana daveti yollamamı istediğiniz e-mail adresini belirtmeniz yeter. Yanı sıra paypal adresinizide özel mesaj ile yollarsanız işlem tamamlandıktan sonra paypal ödemenizi yaparım. Kalan Teklif : 18 Bu Kategorideki Son Konular :: Konu dark0eyes tarafından (11-08-2010 Saat 08:22 PM ) değiştirilmiştir. |
| Reklam |
dark0eyes - Son Açtığı 3 Konu
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevap | Cevaplar | Görüntüleme | Son Mesaj |
|
|
PTC | FatalRhymeR | 8 | 646 | 11-13-2010 10:36 PM |
|
|
PTC | akreppp | 14 | 1015 | 11-08-2010 08:11 PM |
|
|
PTC | dark0eyes | 0 | 447 | 10-24-2010 11:26 AM |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar konu günceldir.
|
|
|
||||
|
||||
|
yeni arkadaşlardan umarım üye bulursun
|
|
|
||||
|
||||
|
umarın üye bulurusn kardeş
|
||||
|
||||
|
kardes link koyarsan refli ordan daha iyi yardımcı olursun üye olrm bende
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu sitede referanslı link yok sen arkadaşa özelden mail adresini göndereceksin. O da sana Alazula sitesine mail adresini yazıp davetiye gönderecek...
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Paylaş Türkiye | Yasal Uyarı | |||
|
Online Para Kazan, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Online Para Kazan, 5651 Sayılı Yasa 'da tanımlanan -Yer Sağlayıcı- olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Online Para Kazan yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, Online Para Kazan -Uyar ve Kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri,
|