![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|||||||
| Konu İstatistikleri : Konuyu açan : bysasa Konuyu açma zamanı : 10-25-2010 (03:16 PM), Son yazılan cevap zamanı : 10-27-2010 (04:35 PM). Bu konuya toplam : 9 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve en son 712 dakika önce görüntülendi. |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar yıllardır bu tür sitelerin peşinden gittim çoğu insanda bu tarz uygulamaların peşinden gitmiştir eminin
şimdiye kadar 2 siteden gerçekten paypal hesabıma düzenli ödeme aldım bunlar sırası ile neobux - onbux referansımla üye olmak isteyen arkadaşlar varsa linkleri tıklayıp üye olabilirsiniz kazanç kanıtı isteyen arkadaşlar bana öel mail atarlarsa bana yapılan ödeme dekontlarını maillerine ulaştırıım Herikisinede üye olarak kazancınızı arttırabilirsiniz bol ve dürüst kazançlı günler dilerim. http://www.neobux.com/?r=bysasa54 http://www.onbux.com/?r=bysasa Bu Kategorideki Son Konular :: |
| Reklam |
bysasa - Son Açtığı 3 Konu
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevap | Cevaplar | Görüntüleme | Son Mesaj |
|
|
PTC | bysasa | 0 | 48 | 03-21-2012 06:29 PM |
|
|
PTC | bysasa | 3 | 62 | 03-11-2012 12:32 AM |
|
|
PTS | bysasa | 0 | 122 | 02-18-2012 10:52 PM |
|
|
||||
|
||||
|
Bu sitelere üye arama bence üye olmayan kalmadı çünkü.
|
|
|
||||
|
||||
|
bencede uye olmayan kisi yok daha
|
|
|
||||
|
||||
|
bu siteler garanti ödeme yapar da ref bulman zor
|
|
|
||||
|
||||
|
Amaç üye aramak değil arkadaşlar neobux da 115 onbux da 49 üyem var amaç buraya girip zaman harcayan insanlara gerçek bilgi vermek sadece amacım bu
sağlıklı ve bol kazançlar |
|
|
||||
|
||||
|
Ozaman refsiz link de ver hocam
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
ne getirisi war bu kadar refin sana? calısmaya gerek kalmaz bu kadar refin warsa eger
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
115 ref neobux için fazla bir ref değil hatta az bile o kadar refin yarısı tıklasa yine güzel para kaldırırsın 300-400 den fazla refimin olduğunu bilirim neobuxta
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() ne kazanıyrosunuz bu işten?!...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Paylaş Türkiye | Yasal Uyarı | |||
|
Online Para Kazan, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Online Para Kazan, 5651 Sayılı Yasa 'da tanımlanan -Yer Sağlayıcı- olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Online Para Kazan yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, Online Para Kazan -Uyar ve Kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri,
|