![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|||||||
| Konu İstatistikleri : Konuyu açan : fatih_goksel Konuyu açma zamanı : 01-17-2011 (07:39 PM), Son yazılan cevap zamanı : 01-20-2011 (02:54 PM). Bu konuya toplam : 22 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve en son 1862 dakika önce görüntülendi. |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Bir Miktar Birikmiş param var sizce nasıl bir sektöre girip paramı artırabilirim benim düşündüğüm sektör sadece bir alanda sınırlı kalmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum...
Bu Kategorideki Son Konular :: |
| Reklam |
fatih_goksel - Son Açtığı 3 Konu
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevap | Cevaplar | Görüntüleme | Son Mesaj |
|
|
Online Ödeme İşlemleri | fatih_goksel | 3 | 536 | 07-13-2011 12:20 PM |
|
|
Upload | fatih_goksel | 0 | 321 | 06-25-2011 03:43 PM |
|
|
Domain Alış & Satış | fatih_goksel | 1 | 522 | 06-24-2011 06:40 PM |
|
|
||||
|
||||
|
güvenilir ptc sitelerine yatırım olabilir
|
|
|
||||
|
||||
|
reel bir paran varsa, ptc'lere asla yatırma! reel işler yap, öneririm..
|
||||
|
||||
|
paranın miktarına bağlı benim için çok senin için az olabilir göreceli kavram afaki bilgi sonuç çıkmaz
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
||||
|
||||
|
mevla 10000 tl 11 yıllık öğrenci birikimim seneye üniversite sınavı var ama üniversiteyi şuan için bu ülkede düşünmediğimden bir sektöre atılmak istiyorum veya yurtdışında yapabileceğim sektörlerden önerilerinizi bekliyorum.
|
|
|
||||
|
||||
|
dropshipping yapabilirsin
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Ticarete atıl
|
|
|
||||
|
||||
|
madem seneye üniversite düşünüyosun,ne ticarete atıl ne maceraya,
![]() 7500 TL yi at bankaya kardeşim garanti beklesin bi sene, kalanla bilgin ne bu konuda bilmiyorum değişik alternatifler var iyi araştır balıklama atlama,gerçekten para kazanmak öyle kolay değil
|
|
|
||||
|
||||
|
bestlion kardeşim üniversite düşünüyorum ama bu ülkede değil okursam yurtdışında okurum farketmez ama senn düşüncen ne konuda nasıl bir sektöre gireyim
|
|
|
||||
|
||||
|
kesinlikle ticarete atılma,paran çarçur olur inan,ticaretle uğraştım iyi bilirim kurtlar sofrasıdır,bırak bankada dursun paran, az bi miktarı tecrüben olduğu yerde kullan derim, bilgin kadar yavaş yavaş araştırarak bişeyler yapabilirsin riske girmeden, kısa sürede 100 e 1000 vadedenlerden tam tersi yönde hızla uzaklaş
yinede karar senin
|
![]() |
| Etiketler |
| ptc, siteleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Paylaş Türkiye | Yasal Uyarı | |||
|
Online Para Kazan, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Online Para Kazan, 5651 Sayılı Yasa 'da tanımlanan -Yer Sağlayıcı- olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Online Para Kazan yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, Online Para Kazan -Uyar ve Kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri,
|